Umělá inteligence Facebook - Skupina do které se musíte přidat. Mrkněte sem!

Umělá inteligence facebook skupina - do téhle se musíte přidat!

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Deeply. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Deeply píše od počátku fungování.
Umělá inteligence facebook skupina - do téhle se musíte přidat!

Umělá inteligence Facebook  - skupina pro všechny nadšence AI, tohle is musíte přečíst! 👇

 

Umělá inteligence je již nějakou dobu tu a tak pro Vás máme skvělou novinku.

 

Toto je pro všechny nadšence do umělé inteligence a fanoušky našeho AI softwaru Deeply:

 

Vytvořili jsme novou facebookovou skupinu, která bude sloužit jako platforma pro diskuzi, sdílení informací a navazování kontaktů mezi lidmi se zájmem o AI. 

Naším cílem je vybudovat největší a nejlepší komunitu v Česku a na Slovensku, kde se budou setkávat odborníci, studenti, vývojáři a všichni, kteří chtějí být součástí vzrušujícího světa umělé inteligence.

Sociální sítě používá dnes (oproti třeba Discordu) téměř každý, proto věříme, že se jedná o skvělé místo, kam zavítat.

Ve skupině můžete diskutovat nejen o našem softwaru Deeply, ale také o nejnovějších trendech, výzkumech a aplikacích AI v různých oblastech. 

Ať už jste začátečník, který se chce dozvědět více o základech AI, nebo zkušený odborník hledající prostor pro sdílení svých znalostí, naše skupina je tu pro Vás. 

Chceme vytvořit místo, kde se budete cítit dobře při kladení otázek, vyjadřování názorů a zapojování se do smysluplných diskuzí.

Deeply je náš vlajkový software na umělou inteligenci, který představuje špičku v oblasti zpracování přirozeného jazyka a strojového učení. 

Jsme hrdí na to, co jsme s Deeply dosáhli a ještě dosáhneme, proto se chceme o naše zkušenosti a poznatky podělit s celou (nejen naší) komunitou.

V naší facebookové skupině budete mít přístup k exkluzivnímu obsahu o Deeply, ukážeme Vám, jak umělou inteligenci správně používat.

Nasdílíme s Vámi aktualizace s nejnovějšími vylepšeními, případové studie a tipy, jak nejlépe využít potenciál AI.

Kromě diskuzí o Deeply se budeme zabývat i širšími tématy umělé inteligence. 

Mrkneme se na tajuplné nýzvosloví jako strojové učení, hluboké učení, zpracování přirozeného jazyka, počítačové vidění a další oblasti AI. 

Budeme si ukazovat, jak AI používat pro různá odvětví, od marketingu, přes reality a finance, až třeba po zábavní průmysl. 

Společně budeme hledat odpovědi na otázky, které Vás zajímají nebo třeba jim ještě úplně nerozumíte.

Přece jen je umělá inteligence AI stále novinka.

Naším cílem je vytvořit zejména přátelské a respektující prostředí, kde se každý bude cítit vítán a bude moci svobodně vyjádřit své názory a nápady - na toto klademe velký důraz. 

Chceme, aby naše skupina byla místem, kde se lidé navzájem podporují, inspirují a učí jeden od druhého. 

Věříme, že rozmanitost názorů a zkušeností je klíčem k růstu a inovacím v oblasti AI.

 

Co můžete očekávat od naší facebookové skupiny:

 

1. Aktuální informace o vývoji Deeply a dalších AI projektů: Budete mezi prvními, kdo se dozví o nejnovějších aktualizacích, vylepšeních a plánech v Deeply.

Budeme sdílet exkluzivní informace o nových funkcích, integracích, případně partnerstvích.

 

2. Diskuze o nejnovějších trendech a výzvách v oblasti AI: Budeme iniciovat diskuze o nejžhavějších tématech v oblasti umělé inteligence. Od etických otázek až po technologické průlomy, budeme zkoumat, co nás s umělou inteligencí čeká v budoucnosti.

 

3. Sdílení zajímavých článků, videí a zdrojů týkajících se umělé inteligence: Naši členové mají možnost sdílet zajímavé a hodnotné zdroje, které nalezli. Ať už jde o vědecké články, popularizační videa nebo třeba i hodnotné online kurzy, naše skupina bude vaším go-to místem pro nejlepší obsah o AI.

 

4. Možnost navázat kontakty s lidmi s podobnými zájmy a profesionály v oboru: Naše skupina je skvělým místem pro navazování kontaktů s lidmi, kteří sdílejí Vaši vášeň pro AI. Můžete se spojit s profesionály z různých odvětví, najít mentory nebo spolupracovníky a rozšířit svou síť kontaktů či navázat nové spolupráce.

 

5. Exkluzivní obsah a novinky pro členy skupiny: Jako členové skupiny budete mít přístup k exkluzivnímu obsahu, který nebude dostupný nikde jinde. Od živých Q&A relací s našimi experty jako je Štěpán nebo Ondra, až po speciální nabídky a slevy na naše produkty a služby.

 

Pokud se Vám líbí svět umělé inteligence a chcete být součástí naší rostoucí komunity, neváhejte se připojit k naší facebookové skupině.

Těšíme se na živé diskuze, sdílení znalostí a společný růst v této vzrušující oblasti. 

Společně můžeme posunout hranice AI a vytvořit lepší budoucnost pro všechny.

 

Připojte se k nám a staňte se součástí revoluce v umělé inteligenci!

 

Klikněte na tlačítko "Přidat se" a začněte svou cestu do úžasného a rychle vyvíjejícího se světa AI s naší komunitou. 

Jsme nadšeni, že Vás můžeme přivítáme a společně prozkoumat nekonečné možnosti, které umělá inteligence AI nabízí.

Umělá inteligence AI je tu, pojďte využít jejího potenciálu.

 

Zkuste si Deeply na 5 dní zcela zdarma, registrujte se tu a vyzkoušejte is AI na vlastní kůži ještě dnes!

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Deeply AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Deeply ai logoVyzkoušet deeply zdarma

Copyright 2024 Deeply.cz, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.