Velká aktualizace Deeply - 22.1.2024 - a s ní přichází kompletní redesign a nové funkce. Co se změní?

Velká aktualizace Deeply - 22.1.2024 - a s ní přichází kompletní redesign a nové funkce. Co se změní?

Ondřej Barták
Ondřej Barták
Ondřej je programátor v Deeply. Volnomyšlenkář, který všechen svůj čas věnuje programování, které je pro něj vším. Aplikaci Deeply píše od počátku fungování.
Velká aktualizace Deeply - 22.1.2024 - a s ní přichází kompletní redesign a nové funkce. Co se změní?

Dobrý den,

dnes jsme vydali novou aktualizaci Deeply, která mimo jiné přináší i redesign webu a aplikace.

Než začneme rád bych Vám všme jménem celého týmu Deeply poděkoval za trpělivost, kdy jsme vydání aktualizace posunuli tak, abychom si byli jistí, že vše bude v pořádku.

Tohle je jedna z věcí, kterou si dáváme za úkol do budoucna, abychom vždy dodrželi první termín, který dáme (budeme více testovat dopředu, simulovat produkční prostředí a podobně, i když tato aktualizace byla velká a atypická).

A teď se pojďme podívat, co je nového.

 

Redesign webu a aplikace

 

Spolupracujeme se špičkovou nadnárodní firmou, kde se nám věnuje velmi šikovný grafik, který dal Deeply nový, moderní nádech a grafiku, ve které budeme pokračovat i s novými funkcemi.

Celkově jsme chtěli, aby Deeply působilo jako brand.

Snažili jsme se, aby web nebyl tak "těžký" (heavy), jak tomu bylo doposud, proto nyní běží na vlastním CRM (redakčním systému), který jsme vyvinuli pro Deeply a budeme jej nadále vylepšovat.

Aplikace prošla redesignem a refaktoringem (přepsáním programového kódu), kdy jsme vymazali nepotřebné kusy, vše optimalizovali a přepsali tak, aby bylo možné pohodlně přidávat nové, pokročilé funkce.

 

Kompletní změna AI šablon


Šablony jsme přepsali od základů. Šablony obsahovaly úplně první kód Deeply a věděli jsme, že tu máme (mimo jiné) mezery.

Například nemožnost použít stejné zadání znovu, možnost tvorby vlastních šablon, do budoucna i sdílení s ostatními a podobně.

Toto jsme tedy změnili.

 

AI chat 


Taktéž chat prošel kompletním refaktoringem, kde jsme přidali možnost jednotlivé chaty přejmenovat.

Chat v následujících dnech a týdnech dostane spolu s refaktoringem spoustu nových funkcí.

Spolu s tímto jsme také vylepšili napojení na internet, které nyní funguje lépe než kdy dříve.

 

AI obrázky


Toto je velmi oblíbená funkce. Vylepšili jsme grafiku jako takovou, zlepšili fungování zejména Deeply Vision, který se stále drží na špičce. 

Obrázky jsou teď další věcí, na kterou se zaměříme.

 

Dokumenty, překladač a nové funkce

 

V následujících dnech taktéž spustíme vylepšený překladač (ten zejména jen designově) a také AI dokumenty (tyto jsme taktéž přepsali od základů).

Jak jsem avizoval v předchozích blogových článcích, spolu s redesignem a přepsáním jádra Deeply budeme vydávat nové funkce, bylo zapotřebí udělat nejprve toto, abychom nestavěli dvě verze Deeply vedle sebe.

Doufáme, že se Vám s Deeply bude pracovat zase o něco lépe, aktualizace nám zabrala stovky hodin a pracujeme na ní zhruba od listopadu.

V nadcházejících dnech očekávejte taktéž spoustu aktualizací a vylepšení, kdy minoritní aktualizace nebudeme vůbec oznamovat.

Pokud byste měli jakékoliv postřehy, určitě nám dejte vědět na [email protected] a kolegové nám to do vývoje přesměrují :).

Kolega Štěpán taktéž v nadcházejícch dnech a týdnech přetočí video tutoriály, aby korespondovaly s novými funkcemi a designem.

Děkujeme moc za trpělivost s touto aktualizací a hezký zbytek věčera!

Zpět na blog
Vyzkoušejte si aplikaci na umělou inteligenci zcela zdarma, Deeply AI
Na co ještě čekáte? Objevte potenciál AI a buďte 10x produktivnější!
robot Deeply ai logoVyzkoušet deeply zdarma

Copyright 2024 Deeply.cz, všechna práva vyhrazena.

Tato webová stránka ukládá soubory cookies. Používáním této stránky s tímto vyjadřujete souhlas.Podrobnosti o účelu a rozsahu zpracování naleznete v odkazu Cookies v Důležitých informacích.Pokud s ukládáním nesouhlasíte, opusťte, prosím, stránku.